Behandelingen

Gelaatsverzorgingen

De huid van ons gezicht krijgt het dagelijks hard te verduren door invloeden van binnen en buitenaf. Om je huid in goede conditie te houden is dagelijks niet alleen een verzorging, maar ook bescherming belangrijk. Je wil immers een stralende en gladde huid die vrij is van rimpels, puistjes en die niet vet aanvoelt. Iedere huid is verschillend en je huid verdient de juiste aandacht. We gaan kijken naar je huid en de gepaste verzorging toepassen. Op deze manier gaan we jouw huid optimaal laten stralen.

Huidverbetering

Hier gaan we werken aan een verbetering van de structuur van de huid. Het vervagen van fijne lijntjes en beginnende rimpelvorming – onzuivere huid, verstopte en/of vergrote poriën – acne littekens – lichte pigmentvlekken – huid onregelmatigheden – door de zon beschadigde huid. Dit houdt je huid stevig. Het is een ideale behandeling om de huid op te frissen en te laten stralen!

Lichaamsmassage

Door een massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, je raakt ontspannen en je bewegingsvrijheid wordt vergroot. Door de toegenomen doorbloeding wordt de opname van voedingsstoffen in de spieren bevorderd en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd.
De massage kan je lichaam in diepe ontspanning brengen tot een diepe meditatieve staat. Het kalmeert het zenuwstelsel, versterkt het immuunsysteem en het stimuleert het loslaten van toxine in je lichaam. Toxine zijn gifstoffen, die afkomstig zijn van bacteriën. Naast dit gebeuren, ervaar je een heerlijke ontspannen gevoel.

Mani- & pedicure

De handen worden iedere dag blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Bij een manicure behandeling gaan we extra aandacht besteden aan de voeding van je nagelriemen.
Je voeten brengen je overal naartoe! Ze verdienen alle aandacht. Ik bied een pedicure aan waarbij de aandacht besteed wordt aan de noden van jouw voeten. Indien je wenst, kunnen ze gelakt worden in een mooi kleurtje (zowel bij manicure als bij pedicure).

Epilatie & wax

Bij ontharing van de wenkbrauwen gebeurt dit met de pincet. Bij de andere lichaamsdelen gebruik ik hars. Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien vanuit de haarzakjes.
Bij de klassieke epilaties wordt gebruik gemaakt van zowel striphars als filmhars. Filmhars wordt gebruikt voor de gevoeligere zones en zorgt ervoor dat de huid niet beschadigd wordt tijdens de ontharing omdat de hars enkel aan de haartjes kleeft en niet aan de huid.